Bram Denkers
, VWO 3e jaar Ulenhof, Doetinchem

"Ik zit bij huiswerkbegeleiding omdat ik vaak moeite heb op mijn kamer mijn huiswerk te maken. Ik kom 3x per week. Hier is geen afleiding, ik krijg goede hulp en ik heb mijn huiswerk sneller af"


 


Dione Kolenbrander
, VWO 3e jaar Rietveld college, Doetinchem

 "Ik leer beter te leren, nauwkeuriger te werken en op tijd te leren. Ik vind Inge een goede coach, ze helpt je altijd als je hulp nodig hebt en staat voor je klaar als je een vraag hebt. En de de cup-a-soup tijdens de pauze is heerlijk :-)"


 

 

  

Iris Prins, Mavo 3e jaar Ulenhof Doetinchem

 

"van 15.30 tot 18.30uur na school lijkt lang, maar voor ik het weet ben ik weer thuis en hoef ik niks meer te doen voor school. Het is hier een fijne plek om te leren"

   

Bram Groot Jebbink, Kader 3e jaar Metzo, Doetinchem

"thuis werk ik niet geconcentreerd om wat voor reden dan ook.... Studiebegeleiding Bronckhorst is bij mij in de buurt, fijn in het dorp, wel zo handig En met de hulp bij huiswerkbegeleiding had ik zelfs een 9,2 voor mijn herkansing wiskunde!"

 

 

 

Bouwe Dijk, Kader, 2e jaar, Metzo, Doetinchem

"Na school ga ik 2 keer per week naar huiswerkbegeleiding. Als ik daar kom krijg iets te drinken en starten we meteen met het maken van een planning. Dat doe ik samen met Inge. Af en toe halen we wel eens een geintje maar gaa daarna weer serieus aan het werk. Als ik thuis kom is het huiswerk af en kan ik meteen naar voetbaltraining"

 

Lisette Weustenenk, Kader 3e jaar, Beeckland, Vorden

"Ik kom graag naar husiwerkbegeleiding. Het is lekker rustig en je bent echt geconcentreerd aan het werk. Thuis was ik alleen maar druk met mijn mobiel. En als ik nu thuiskom kan ik iets voor mezelf gaan doen, ik denk op dat moment; ik heb alles al geleerd en ik snap het!"

 

 

 

Teun Bastiaansen, VWO-T, 2e jaar, Ulenhof, Doetinchem

"Met mijn fietsgroep kan ik direct vanuit school naar huis, wel zo gezellig om samen te kunnen fietsen. Daarna ga ik meteen naar huiswerkbegeleiding, bij mij om de hoek. Thuis zat ik eerder tot 22.30uur huiswerk te maken. Ik leer nu hoe ik moeten plannen. Ik maak het huiswerk niet op het laatste moment en herhaal het leerwerk. Je kent het dan veel beter"

 

Femke Teunissen, 3e jaar, Ulenhof, Doetinchem

"Ik had snel hulp nodig en heb mij aangemeld voor 3x per week huiswerkbegeleiding. Ik kon meteen beginnen en het gaat meteen een stuk beter met mijn huiswerk, heerlijk!

 
 
   

  

Nina Kok, HAVO, 2e jaar, Ulenhof, Doetinchem

"Ik vond het eerst vervelend om naar huiswerkbegeleiding te gaan. Nu niet meer, ik vind het hier heerlijk! Ik heb huiswerkbegeleiding en 1 x per week bijles wiskunde. Hier kan ik in  alle rust en met goede hulp mijn huiswerk maken.

   

Jord Dammer, HAVO, 2e jaar, Ulenhof, Doetinchem

"Ik woon niet Hengelo dus ik word vaak gebracht door mijn vader of moeder. Het is dan handig dat ik zelf mag bepalen hoe laat ik bij huiswerkbegeleiding start of stop, zolang dat maar tussen 1530uur en 1830uur is"

   

 

Madelief Bastiaansen, Groep 8, Piersonschool, Hengelo

"In een groepje, samen met Esmee en Noa, oefenen we begrijpend lezen. 1 uur per week op dinsdag meteen na schooltijd. Ik snap het nu veel beter en het is gezellig"

   

Iris Pardijs, MAVO, 2e jaar, Ulenhof, Doetinchem

"Nu volg ik studiementoraat 1x per week. Een logisch vervolg na mijn huiswerkbegeleiding. Tijdens het studiementoraat plan & organiseer ik mijn huiswerk voor de hele week. Samen met Inge doe ik dit, zij geeft mij handige tips. Erg fijn dat we dit samen doen." 

   

 

Wouter Denkers, MAVO, 2e jaar, Ulenhof, Doetinchem

"Ik had eerst huiswerkbegeleiding maar nu ben heb ik bijles voor alleen mijn talen. Talen vind ik lastig. Ik krijg bijles van Inge en het gaat steeds beter. Gelukkig!" 

   

Cristian Jansen Denkers, MAVO, 2e jaar, Ulenhof, Doetinchem

"2 x per week kom ik bij huiswerkbegeleiding. Ik kan hier hard werken en tijdens de pauze is er even tijd om met een andere kinderen te voetballen of tafeltennissen. Dat is ook gezellig!"